03.02.2021

Inschrijvingen gestart!

Een droom die na jaren brainstormen, plannen maken, uitdenken en ontwerpen nu echte concrete vormen begint aan te nemen. Common Woods is eindelijk LIVE en de inschrijvingen zijn gestart!

Eind 2021 zullen 56 circulaire droomhuizen verrijzen aan de rand van Nimmerdor in Amersfoort. Liefhebbers van bijzondere architectuur, met aandacht voor natuur en interesse in een community lifestyle kunnen hun hart ophalen. Common Woods is een plek die mensen en natuur verbindt en waar samenleven een groot goed is. Duurzaamheid is bij Common Woods common sense en dit zie je terug in alle next-level duurzaamheidsinitiatieven. Zo zijn alle huizen modulair in hout gebouwd en staat ecologische inclusiviteit voorop. De architecten van Space & Matter geven in hun ontwerpen veel aandacht voor de natuur en het leefgemak van mens én dier. Vissen, vogels, insecten, vleermuizen en andere oorspronkelijke bewoners van het gebied krijgen daarom ook de kans een plekje te vinden in de nieuwe wijk. Common Woods investeert bijvoorbeeld in bewoonbare gevels, bijenkorven en insectenhotels voor deze little stakeholders.

Zo zijn er nog tig mooie verhalen te vertellen over deze wijk van de toekomst. Volg ons alvast op social media of schrijf je in voor dit bijzondere project en wordt op de hoogte gehouden van alle updates.

Share

Gerelateed