Pre-registreer

Schrijf je in om de allergoedkoopste Gelukssteen Tickets buit te maken! De voorverkoop start op 23 mei, be ready.

  Voor Amsterdam, door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt.

  FAQ

  Parels van de Stad vindt plaats op zaterdag 10 september van 12:00 tot 23:00 uur en op zondag 11 september van 13:00 uur tot 23:00 uur. De deuren sluiten om 20.00 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

  Riekerhaven Amsterdam, Korfbalstraat, 1062 XK.

  Wanneer je over de Sportparklaan loopt, loop je tegen het festivalterrein aan bij Overschiestraat 190.

  Voor Parels van de Stad geldt een minimsumleeftijd van 18 jaar. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

  De hostings en volledige line-up van Parels van de Stad worden in juni aangekondigd!

  De timetable van Parels van de Stad wordt begin september online gezet!

  Tijdens Parels van de Stad kan je met munten betalen. Deze munten kun je bij de kassa’s of muntautomaten halen. Hier wordt zowel cash als pin geaccepteerd.

  Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen.

  De lockers kan je zodra de kaartverkoop start via de ticketshop vooraf reserveren.

  Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op social media met hashtag #ParelsvandeStad. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

  Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten & drinken op het terrein zelf.

  Het terrein van Parels van de Stad ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation Henk Sneevlietweg. Plan snel en eenvoudig de route van huis naar Riekerhaven met het openbaar vervoer via: www.9292ov.nl. Parels van de Stad heeft geen eigen parkeerterrein en de parkeermogelijkheden in de buurt zijn beperkt. Wij raden bezoekers dan ook zo veel mogelijk aan om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Indien je toch van plan bent om met de auto te komen, dan kun je het beste parkeren op bedrijventerrein Schinkel (gratis op zaterdag en zondag – raadpleeg www.parkeren-amsterdam.com voor meer informatie). Vanaf de Anthony Fokkerweg is het ongeveer 5 minuten lopen naar het terrein van Parels van de Stad.

  Parels van de Stad hanteert een zero tolerance beleid. Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt. Hierbij aangetroffen verboden middelen, waaronder wapens, zullen in beslag worden genomen. Het binnensmokkelen, handelen in of gebruiken van (hard)drugs is verboden tijdens Parels van de Stad. Eenieder die de regels overtreedt zal worden overgedragen aan de politie.

  Klik hier voor de huisregels van Parels van de Stad!

  Gelukssteen: €35,00 ex. fee
  Vroege Robijn: €39,00 ex. fee
  Regular Parel: €43,00 ex. fee
  Late Crystal: €48,00 ex. fee
  Final Diamond: €52,00 ex. fee

  Super Gelukssteen Weekender: €55,00 ex. fee
  Super Parel Weekender: €65,00 ex. fee

  Voor alle ticket gerelateerde vragen raden wij aan om contact op te nemen met de klantenservice van onze ticketing partner Paylogic. Zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen!

  Het kan natuurlijk gebeuren dat je ticket verloren raakt in je mailbox. Geen zorgen! Al je bestellingen met tickets voor aankomende evenementen kunnen opnieuw per e-mail naar jou verzonden worden. Ga naar deze link, vul je email adres in, volg de link in de e-mail om toegang te krijgen tot jouw bestelling(en) en gemakkelijk meer details te vinden of relevante informatie bij te werken.

  Het is niet nodig om jouw ticket uit te printen, wij kunnen de barcode ook vanaf jouw telefoon scannen. Pas vooraf de helderheid van jouw telefoon aan, zodat het scannen makkelijker gaat!

  Parels van de Stad werkt met een non-refund policy. Alleen in het geval van annulering of verplaatsing wegens corona maatregelen kan je een refund aanvragen. Mocht je niet langer
  kunnen komen, dan raden wij aan om jouw ticket via een veilig platform als Ticketswap door te verkopen.

  Aftermovie

  Contact

  Heb je geen antwoord op jouw vraag kunnen vinden in onze FAQ? Stuur ons dan een bericht!